קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

סטייק סופר שוויצרי

סטייק סופר שוויצרי
סטייק סופר שוויצרי הוא חלב חינם ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 220 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, עגבניות משומרות, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. עם כפית ציון 45%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי, ו סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים בשר בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
הסר סטייק מהשקית; לשטח ל-3/4 אינץ'. עובי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
במחבת גדולה, סטייק חום משני הצדדים בשמן על אש בינונית-גבוהה. בקערה גדולה שלבו את העגבניות, מרק העגבניות, הבצל, מיורן, טימין, פפריקה, ציפורן אם רוצים, עלה דפנה ומלח שנותר; יוצקים מעל בקר.
מרכיבים שתצטרך
מרק עגבניותמרק עגבניות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מרז ' ורםמרז ' ורם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 4 עד 1-3 / 4 שעות או עד שהבשר רך. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי שלנו 2012 עמק הנהר הרוסי פינו נואר נפתח בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.