ניתן להכין את המתכון פרוס סטייק סטרוגנוף בלחם צרפתי ושמיר לבוש סלט לבוש יכול להיעשות תוך כ-20 דקות . מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 47 גרם חלבון , 44 גרם שומן , ובסך הכל 827 קלוריות . זהו מתכון די יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם בגט פריך, שמן זית, שמיר טרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 65% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריך קרואסון סטייק פרוס בצל צרפתי , סלט סטייק לבוש וסלט סטייק יווני לחם צרפתי עם ביצים רכות + פטה .
הוראות
1
קוצצים גרגיר נחלים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומי
2
חותכים באגט ל-4 חלקים ומפצלים אך לא מפרידים.
מרכיבים שתצטרך
בגט
3
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית עד בינונית גבוהה עם 2 כפות שמן זית כתית מעולה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לטפוח בשר פרוס יבש. מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומצפים בקמח. מנערים את העודפים ואז מוסיפים למחבת חמה מאוד. מגררים את הבצל ישירות לתוך הבשר. מבשלים בשר 5 עד 6 דקות, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים ציר למחבת ומבשלים לעיבוי דקה, מערבבים פנימה שמנת חמוצה, כף מיץ לימון ושמיר. מתבלים את הרוטב בפלפל.
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. הסטולץ פינו נואר אורגני עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
סטולץ פינו נואר אורגני
הפינו הזה מציג היטב את הצבע העשיר והארומה הפרחונית שלו עבור פינו נואר אורגני של קולומביה גורג'. הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של התיישנות או שישתה במקום.