קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות

סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, בשר טחון, תיבול עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי קרקר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרקר ריץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק סליסבורי טעים ברוטב פטריות, סטייק סולסברי עם רוטב פטריות, ו סטייק סולסברי ורוטב פטריות.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר הטחון, ביצה, פירורי קרקר, בצל, מלח, פלפל ועופות תיבול באמצעות הידיים. צורה לתוך 6 קציצות בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מטגנים את הקציצות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לנקז את השומן, ולהסיר קציצות למגש; להתחמם.
4
ממיסים את החמאה באותו מחבת, ומוסיפים את הפטריות. מבשלים ומערבבים במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את הקמח מעל, ומערבבים עד מעורבב. מערבבים בחלב ובבילון בקר. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד חלקה ומתחילה להתעבות. להחזיר את הקציצות לרוטב ולבשל על אש נמוכה, חשוף, במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'