סטייק עוף מטוגן
סטייק עוף מטוגן דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1028 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -72 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אם יש לכם תפוחי אדמה לאפייה, קציצות בקר מרוככות, שמן לטיגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית דרומית. יום האהבה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 66% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק חזיר במחבת , עוף מטוגן עם עשבי תיבול פריך , ועוף מטוגן אפוי עם מחית כרובית .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
טורפים ביצים וחלב יחד בקערה ומניחים את שטיפת הביצים הזו בצד.
מערבבים את הקמח ותיבול הבשר בקערה נוספת ומניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק כבדה בגודל 14 אינץ' על חום בינוני עד 350 מעלות F. השתמשו במדחום לטיגון עמוק כדי לבדוק את הטמפרטורה. השמן אמור לקפוץ בקול רם כאשר טיפה ביצה יורדת פנימה.
טובלים כל אחד מארבעת הקציצות הראשונות בתערובת הביצים. חוררים אותם בקמח, ואז טובלים אותם בחזרה בשטיפת הביצים, ומניחים אותם בעדינות רבה בשמן החם. כשאתה נושא אותם 1 בכל פעם משטיפת הביצים למחבת, החזק צלחת מתחתיהם כדי לתפוס את שטיפת הביצים הנוטפת. יהיה פיצוץ קבוע של נפט רועש. מבשלים 3 עד 5 דקות, עד שהלחם מתייצב ומזהיב. הופכים אותם בעדינות בעזרת מזלג בשר בעל ידית ארוכה או מלקחיים מתכתיים ארוכים. לְהִזָהֵר. מבשלים עוד 3 דקות.
מוציאים אותם בזהירות מהמחבת ומסננים על מגש מרופדת בנייר סופג.
תנו לשמן להתחמם וחזרו על התהליך עבור 4 קציצות אחרות.
מרתיחים תפוחי אדמה עד שהם רכים.
מסננים ומועכים בחמאה, חצי-חצי, מלח ופלפל. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.