סטייק עין-צלעות עם בזיליקום הולנדז
גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שמן זית, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: סטייק עין-צלעות., סטייק עין-צלעות., ו סטייק עין-צלעות..
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
שים את הסטייק על צלחת ולשפשף עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה ושפע של פלפל שחור ומלח ים קשקשי. השאירו להשרות בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות.
מחממים מחבת כבדה המבוססת על מחבת חסינת נשימה עד שחם בחיפושים.
מוסיפים את הבשר למחבת, בשמן מהצלחת, שיני השום, קורנית ועלה דפנה. לצרוב את הסטייק במשך 3 דקות בצד הראשון עד להשחים היטב, צולה עם שמן ועשבי תיבול כפי שהוא מבשל. בזהירות להטות את השמן, להוסיף עוד 2 כף, ואז לצרוב את הצד השני של הסטייק באותו אופן. במהירות חום סביב הקצוות, ואז להחליק את המחבת לתוך התנור לצלות במשך 15 דקות, מתהפך באמצע.
קח את הסטייק מהמחבת ושים אותו על מתלה מעל פח צלייה. להטות את השמן, עשבי תיבול ושום מהמחבת על הסטייק, ואז לעזוב לנוח במשך 15-20 דקות. השאר את הסטייק חשוף כיסוי בנייר כסף יגרום steam הסטייק לאבד את הקרום הפריך שלה.
בינתיים, להתחיל את הולנדז. שים מחבת בינונית של מים על לרתיחה.
שים את החומץ, גבעולי בזיליקום, עלה דפנה ותבלינים למחבת קטנה. להרתיח עד כ 3 כף, ואז להתאמץ.
שים את החלמונים לתוך קערה גדולה, עמוקה, להוסיף 1 כף מים קרים 1 כף של הפחתת חומץ, ולאחר מכן לטאטא בקצרה עד אור וקצף.
שים את הקערה מעל, אבל לא נוגע ללב, מים רותחים, ואז לטאטא קצף בהיר, אוורירי. עכשיו בהדרגה להוסיף את החמאה, לאט לאט, לטאטא כל הזמן לעשות רוטב צהוב משיי. למנוע את הרוטב התחממות יתר על ידי הרמת הקערה לסירוגין את המחבת, הוספת להתיז יותר מים אם זה מתחיל לקבל עבה מדי. הרוטב יכול להישמר חם עד 30 דקות על ידי יושב את הקערה באמבט של מים רק-חמים. אם יהיה חם מדי, הרוטב יתפצל. ממש לפני ההגשה, דק קוצצים את בזיליקום ומערבבים לתוך הרוטב עם מיץ לימון ותבלינים לפי הטעם.
עצה HOLLANDAISE: מתכון זה עושה הפחתה מספיק עבור שלוש מנות של רוטב לשמור מה שנשאר במקרר במשך כמה חודשים. אנחנו עושים אצוות ענק במסעדות שלנו, צמצום ל 100 מ " ל, הוספת מעט מים ואחסון בבקבוק סוחט. שאריות הולנדז ישמרו היטב במקרר עד 2 ימים. נסה לבחוש אותו דרך כמה מחית כדי העליון פשטידת דגים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק Ribeye עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ו פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יקב Four Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " תערובת עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.