סטייק עין צלע חנוקה של סאני
סטייק עין הצלע החנוקה של סאני דורש בערך 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל 622 קלוריות. מתכון זה משמש 4. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. אם יש לכם פטרוזיליה, מלח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: סטייק עין צלעות, סטייק עין צלעות, ו כריכי סטייק עין צלעות.
הוראות
לסטייקים: בקערה קטנה שלבו את הפפריקה, הטימין, המלח וכמה טחינה של פלפל שחור.
מפזרים משני צידי הסטייקים ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
במחבת גדולה עם דפנות ישרות מוסיפים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הסטייקים וצורבים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק בתחתית, 4 עד 5 דקות. הפוך ובשל כ -4 דקות נוספות.
מוציאים לצלחת ומכסים בנייר אלומיניום.
לרוטב: בעזרת חוט מטבח קושרים את הטימין והרוזמרין יחד. באותה מחבת בה צרבת את הסטייקים, הוסף את צרור העשבים והחמאה. מנמיכים את האש לבינונית, ממיסים את החמאה ואז מוסיפים את הבצל. מתבלים בקורט מלח וטחינה או 2 פלפל שחור. מבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך, כ -5 דקות, ואז מוסיפים את השום. כאשר השום הופך ריחני, כ 2 דקות, מוסיפים את החרדל הקרקע אבן ציר בשר. מערבבים לתערובת ואז מוסיפים את השמנת הכבדה. טועמים ומתבלים בעוד מלח, במידת הצורך, ומעלים את האש לרתיחה עדינה. לאחר שהרוטב מסמיך לרוטב, מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את השמנת החמוצה.
מוסיפים את הסטייקים השמורים חזרה לתבנית ומביאים לרתיחה תוך כדי כף הרוטב מעל הסטייקים. מבשלים כך עד שהאיכות הרצויה; זה אמור לקחת רק דקה יותר לבינוני-נדיר.
מסירים מהאש ומניחים לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
מניחים את הפרוסות על צלחת הגשה ויוצקים את הרוטב מעל.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק ריביי. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אחוזת רפטור רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![רפטור רידג ' אסטייט פינו נואר]()
רפטור רידג ' אסטייט פינו נואר
זהו יין שאינו ביישן או ביישן. האף יוצא עם פירות דובדבן בשלים, רימון מתוק ושזיף, עם תווים רכים של סיגר ציפורן ומושק. החיך המעוקל שופע דובדבן אדום, שזיף איטלקי ומריונברי. שימו לב לאיכויות הפרחוניות הנעימות של לבנדר, ותבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, פלפל וערמון. עם חומציות מדהימה, וטאנינים מלוטשים היין הזה ישתה היטב עד 2017. תיהנו עם ריזוטו פטריות בר.