קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סטייק עין צלע חנוקה של סאני

סטייק עין צלע חנוקה של סאני
סטייק עין הצלע החנוקה של סאני דורש בערך 2 שעות ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל 622 קלוריות. מתכון זה משמש 4. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. אם יש לכם פטרוזיליה, מלח, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: סטייק עין צלעות, סטייק עין צלעות, ו כריכי סטייק עין צלעות.

הוראות

1
לסטייקים: בקערה קטנה שלבו את הפפריקה, הטימין, המלח וכמה טחינה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים משני צידי הסטייקים ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
במחבת גדולה עם דפנות ישרות מוסיפים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הסטייקים וצורבים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק בתחתית, 4 עד 5 דקות. הפוך ובשל כ -4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
מוציאים לצלחת ומכסים בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
לרוטב: בעזרת חוט מטבח קושרים את הטימין והרוזמרין יחד. באותה מחבת בה צרבת את הסטייקים, הוסף את צרור העשבים והחמאה. מנמיכים את האש לבינונית, ממיסים את החמאה ואז מוסיפים את הבצל. מתבלים בקורט מלח וטחינה או 2 פלפל שחור. מבשלים על אש בינונית עד שהבצל רך, כ -5 דקות, ואז מוסיפים את השום. כאשר השום הופך ריחני, כ 2 דקות, מוסיפים את החרדל הקרקע אבן ציר בשר. מערבבים לתערובת ואז מוסיפים את השמנת הכבדה. טועמים ומתבלים בעוד מלח, במידת הצורך, ומעלים את האש לרתיחה עדינה. לאחר שהרוטב מסמיך לרוטב, מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל קרקע אבןחרדל קרקע אבן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הסטייקים השמורים חזרה לתבנית ומביאים לרתיחה תוך כדי כף הרוטב מעל הסטייקים. מבשלים כך עד שהאיכות הרצויה; זה אמור לקחת רק דקה יותר לבינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מסירים מהאש ומניחים לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
9
מניחים את הפרוסות על צלחת הגשה ויוצקים את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק ריביי. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אחוזת רפטור רידג ' פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
רפטור רידג ' אסטייט פינו נואר
רפטור רידג ' אסטייט פינו נואר
זהו יין שאינו ביישן או ביישן. האף יוצא עם פירות דובדבן בשלים, רימון מתוק ושזיף, עם תווים רכים של סיגר ציפורן ומושק. החיך המעוקל שופע דובדבן אדום, שזיף איטלקי ומריונברי. שימו לב לאיכויות הפרחוניות הנעימות של לבנדר, ותבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, פלפל וערמון. עם חומציות מדהימה, וטאנינים מלוטשים היין הזה ישתה היטב עד 2017. תיהנו עם ריזוטו פטריות בר.