קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סטייק פלורנטין

סטייק פלורנטין
סטייק פלורנטין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 592 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -37 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אספרגוס, עלי בזיליקום, עלי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 93% , וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סטייק פלורנטין , סטייק פלורנטין בלסמי ורוזמרין , וסטייק פלורנטין בלסמי ורוזמרין .

הוראות

1
משפשפים את שיני השום על הבשר ועצם הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מפזרים את הסטייקים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מכניסים למקרר ומניחים לתיבול לחלחל לבשר, למשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוציאים מהמקרר לפחות 20 דקות לפני הצלייה, ומניחים לבשר להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים מחבת גריל על אש גבוהה או מכינים את המנגל (חום בינוני-גבוה). צולים את הסטייקים עד לבישול הרצוי, הופכים פעם אחת, כ-5 דקות לכל צד עבור נדיר, 7 דקות לכל צד עבור מדיום רייר. המפתח להשגת סימני הגריל הנהדרים הוא להניח את הסטייק ולא להזיז אותם. לאחר שהפכתם, אל תזיז את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
הניחו לסטייקים לנוח לפחות 10 דקות לפני החיתוך, אחרת כל המיצים יזרמו על כל קרש החיתוך שלכם. העבירו את הסכין לאורך העצם וגלפו את הבשר מהעצם. פורסים את הבשר לפרוסות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מעבירים את הפרוסות לצלחת. סוחטים את הלימון מעל הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
מזלפים את השמן ומגישים מיד עם ירקות בגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מכינים את המנגל (חום בינוני-גבוה).
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
10
מברישים את הירקות ב-1/4 כוס שמן לציפוי קל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מפזרים את הירקות במלח ופלפל. עובדים בקבוצות, צולים את הירקות עד שהם רכים ונחרכים קלות כולה, כ-8 עד 10 דקות לפלפלים; 7 דקות לדלעת הצהובה, הקישואים, החצילים והפטריות; 4 דקות לאספרגוס והבצל הירוק. מסדרים את הירקות על מגש. המפתח להשגת סימני הגריל הנהדרים הוא לא להזיז את הירקות לעתים קרובות מדי לאחר שהונחו על הגריל החם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סקווש צהובסקווש צהוב
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
בינתיים, טורפים בקערה קטנה את 2 כפות השמן הנותרות, חומץ בלסמי, שום, פטרוזיליה, בזיליקום ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
14
מטפטפים את תערובת העשבים על הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
15
מגישים את הירקות, חמים או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אספרגוס חבורה, גזוזאספרגוס חבורה, גזוז33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)12פטריות קרמיניפטריות קרמיני1אוראו ממולאים כפוליםעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים1חתיכות טופי הית' ברקצוצים דק עלי רוזמרין טרייםקצוצים דק עלי רוזמרין טריים2largesשיני שום, חצוישיני שום, חצוי2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון12בצל ירוק, שורשים מנותקיםבצל ירוק, שורשים מנותקים3חציל יפני (12 אונקיות סך), פרוס לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' -מלבנים עביםחציל יפני (12 אונקיות סך), פרוס לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' -מלבנים עבים3חציל יפני (12 אונקיות סך), פרוס לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' -מלבנים עביםחציל יפני (12 אונקיות סך), פרוס לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' -מלבנים עבים6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1לימון, חצוילימון, חצוי541 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1אוראו ממולאים כפוליםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוציםעלי פטרוזיליה איטלקיים טריים קצוצים3פלפלים אדומים, זרע וחצאיפלפלים אדומים, זרע וחצאי6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3T-bone steaks (each about 1 1/2 pounds, and 1 1/2- to 1 3/4-inches thick)T-bone steaks (each about 1 1/2 pounds, and 1 1/2- to 1 3/4-inches thick)3סקווש צהוב (על 1 פאונד סך), פרוס לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' -מלבנים עביםסקווש צהוב (על 1 פאונד סך), פרוס לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' -מלבנים עבים3קישואים (כ 12 אונקיות בסך הכל), פרוס לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' -מלבנים עביםקישואים (כ 12 אונקיות בסך הכל), פרוס לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' -מלבנים עבים