קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייק פלפל

סטייק פלפל
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק פלפל יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פטרוזיליה, מלח, מרק בשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: סטייק פלפל, סלט סטייק-פלפל, ו סלט פלפל סטייק.

הוראות

1
מלח את הסטייק ולתת לשבת בטמפרטורת החדר: 
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מפזרים מלח בנדיבות על שני הצדדים של הסטייקים ולתת להם לבוא לטמפרטורת החדר, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. (השתמש במחבת שיכולה להתמודד עם חום גבוה. ברזל יצוק עובד היטב עבור זה, או אלומיניום קשיח anodized. כאשר השמן מתחיל לעשן, תוריד את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לטף את הסטייקים יבש עם מגבות נייר (סטייקים חום טוב יותר אם הם לטפוח יבש ראשון) ומניחים במחבת החמה. החזירו את המחבת לחום והפכו את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לצרוב, בלי להזיז את הסטייקים, לפחות 4 דקות. נסה להרים סטייק עם מלקחיים, ואם הוא מגיע נקי, להעיף אותו ולהפוך את החום עד בינוני. אם זה נדבק למחבת, תן לו לבשל עוד דקה או שתיים בצד הזה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עבור מתכון זה, אנו צורבים בצד אחד על חום גבוה, ומבשלים על אש נמוכה יותר בצד השני. בדרך זו אתה מקבל טעם נהדר מהצד הצרוב, שליטה טובה יותר על איך אתה רוצה סטייק שלך על ידי בישול בצד השני לאט יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
5
כאשר נעשה זאת, להסיר סטייקים מחבת, מפזרים פלפל כתוש: השתמש במבחן האצבע עבור doneness או מדחום בשר. לנדיר, להסיר את הבשר מן המחבת כאשר החלק הפנימי מגיע 49°, עבור בינוני נדיר 125-130°F, עבור בינוני140, בינוני גם155.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לאחר הסטייק נעשה לטעמך להסיר את הבשר לתבנית אפייה ומפזרים על חלק נדיב של גרגרי פלפל שחור כתוש משני צידי כל סטייק. אוהל עם נייר אלומיניום ולתת מנוחה סטייק בזמן שאתה מכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
הפוך את הרוטב: 
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מוסיף את שאלוט למחבת וsauté במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיף את הברנדי וכשהוא רותח, deglaze המחבת על ידי גירוד התחתון של המחבת עם כף עץ (עוזר לי אחד עם קצה ישר) כדי לנתק את כל החתיכות השחומות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לאחר הברנדי הוא כמעט מבושל משם, להוסיף את מלאי בשר ולהפוך את החום גבוה. מרתיחים את הרוטב עד שיש שביל מורגש כאשר אתה גורר כף עץ דרך מרכז זה (4-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
11
יוצקים את השמנת הכבדה ולחדש רותחים. שוב, להרתיח עד שאתה יכול לעשות את זה שביל מספרים מכף העץ.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
12
כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה ואת כל שאר הפלפל השחור (לא יותר מ 1 כף, השאר כבר היה אמור לשמש לפלפל את הסטייקים). טעם מלח ולהוסיף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
יוצקים את הרוטב על הסטייקים נכון כאשר אתה משרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.