קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםלחם
מגזין

סטייק פרוס סטרוגנוף בלחם צרפתי ושמיר סלט לבוש

סטייק פרוס סטרוגנוף בלחם צרפתי ושמיר סלט לבוש
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמיר טרי, שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנדוויץ ' קרואסון סטייק פרוס בצל צרפתי, סלט סטייק לבוש, ו סלט סטייק יווני לחם צרפתי עם ביצים רכות מבושלות + פטה.

הוראות

1
קוצצים גרגיר נחלים ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
2
חותכים באגט ל 4 חתיכות לפצל אבל לא להפריד.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3
מחממים מחבת גדולה מעל בינוני עד בינוני חום גבוה עם 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
פט פרוס בשר יבש. מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל ומעיל בקמח. לנער את עודף ואז להוסיף למחבת חמה מאוד. מגררים את הבצל ישירות לתוך הבשר. לבשל בשר 5 עד 6 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוסיפים מלאי למחבת ומבשלים לעבות 1 דקה, מערבבים בשמנת חמוצה, כף מיץ לימון ושמיר. מתבלים את הרוטב עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
הסר מהחום. ערימת בשר לתוך בגט לחתוך העליון עם קרס.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
גינת קרסגינת קרס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

ציוד

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.