סטייק צלוי עם נקטרינות
סטייק צלוי עם נקטרינות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, בירה ללא אלכוהול, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סטייק צלע עם גבינה כחולה-נקטרינות דבש ותירס עם חמאה בזיליקום, סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן, ו סטייק צלוי צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת זכוכית רדודה או צלחת פלסטיק, או שקית פלסטיק לאחסון מזון, לערבב את כל החומרים למעט בשר ונקטרינות.
הפוך חתכים על 1/2 אינץ ' זה מזה ו 1/8 אינץ עמוק דפוס יהלום בשני הצדדים של בשר בקר.
מניחים בשר בקר במרינדה בקערה; לפנות מעיל. כיסוי צלחת או שקית חותם; לקרר, מפנה מדי פעם, לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים.
מכסים ובשר בקר על אש בינונית 12 עד 14 דקות עבור doneness בינוני (160F), צחצוח מדי פעם עם מרינדה ולהפוך פעם אחת.
הוסף נקטרינות לגריל במשך 5 דקות האחרונות של צלייה, מפנה פעם אחת צחצוח לעתים קרובות עם מרינדה. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
חותכים בשר באלכסון על פני תבואה.