סטייק צלוי עם רוטב חרדל וירקות שורש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק צלוי עין עם רוטב חרדל Herbed וירקות שורש. מתאים ל-2 מנות. מנה זו מכילה כ 75 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 1258 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך לפת, רוטב חרדל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סטייק צלוי עם רוטב חרדל וג'יטה שורש, סיידר-חרדל מזוגג ירקות שורש קלוי, ו סטייק חצאית עם ירקות שורש קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ירקות 3 כפות שמן בקערה בינונית; לזרוק להתמזג.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים ירקות על תבנית אפייה מעוטרת. לשפשף סטייק עם הנותרים 2 כפות שמן.
מניחים סטייק על תבנית אפייה קטנה.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. ירקות צלויים 40 דקות.
מניחים סטייק בתנור. ירקות צלויים עד רך ומתחיל חום, ערבוב מדי פעם, סטייק צלוי עד מבושל עד doneness הרצוי, כ 20 דקות עבור בינוני-נדיר.
בואו סטייק לעמוד 3 דקות. פרוסה דקה לרוחב. מחלקים בין 2 צלחות. סדר ירקות קלויים לצד.
מגישים, עובר רוטב חרדל בנפרד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה