סטייק צלוי של ראס אל האנוט עם סלט גזר מרוקאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייק צלוי ראס אל האנוט אגף עם סלט גזר מרוקאי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 458 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 53 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו גזר, קינמון טחון, מיץ לימון סחוט, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: סלט סטייק צלוי, סטייק פלנק עם תבלינים מרוקאים חמים, ו סלט קפרזה עם סטייק צלוי.
הוראות
לטאטא יחד מיץ לימון, שמן צמחי, כמון טחון ופפריקה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מוסיפים שליש מתערובת זו לגזרים ופטרוזיליה. לזרוק לשלב, להתאים תיבול עם מלח נוסף במידת הצורך, ומקרר סלט גזר.
מניחים סטייק פלנק בשקית פלסטיק resealable.
הוסף שליש נוסף של ויניגרט, יחד עם 1 כף ras אל hanout. לאטום את התיק ולמחוץ כדי לשלב. להכניס למקרר לפחות ארבע שעות, להפוך שקית מדי פעם.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, הגדר מחצית המבערים על גריל גז להגדרת החום הגבוהה ביותר, כיסוי, וחימום מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
בעוד הגריל מתחמם, להקציף יחד השליש הנותר של ויניגרט עם קינמון טחון ולהניח בצד.
הסר סטייק האגף מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר. (להשליך מרינדה.) גריל, מרפרף באופן קבוע עד בינוני נדיר (135°F), 8 עד 10 דקות בסך הכל. אפשר את שאר סטייק האגף, מכוסה בנייר כסף, במשך 5 עד 10 דקות.
חותכים את הסטייק על ההטיה על פני התבואה.
טפטוף בשר עם ויניגרט שמורות ומטר קל של מלח גס.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.