סטייק צלע בגריל ויוקה עם ויניגרט שרי
סטייק צלע בגריל יוקה עם ויניגרט שרי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. למנה העיקרית הזו יש 1176 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -55 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, רוטב סויה, חומץ שרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו סלט סטייק צלע בגריל עם ויניגרט דובדבן טרי, סטייק צלע בגריל סלט קיץ כוסברה ויניגרט ליים, ו סלט סטייק פורטובלו בגריל עם ויניגרט גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה, מוסיפים רוטב סויה וחומץ לבלנדר, להחליף מכסה ולהדליק בלנדר. דרך פתח ההזנה מוסיפים, 1 בכל פעם, את השום, שיני האדמה, הטימין, הפלפל השחור, החרדל והמולסה.
מניחים סטייק אגף בכלי לא מגיב, מוסיפים מרינדה וסטייק מעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות.
בזמן שהסטייק כבוש, צולים את השום לדמי-גלאס. מחממים מראש תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חותכים את קצה השורש מקצה ראש השום ומשתמשים בחתיכת נייר אלומיניום כבד כדי לעצב מארז סביב השום כדי לכלול בסיס כדי למנוע ממנו להתהפך.
יוצקים 1 כף שמן זרעי הענבים על השום מקצה השורש כך שהשמן זורם בין הקליפות הניירות לציפורן, ושומר את שאר השמן להקפצת שאלוט. צולים במשך 40 דקות עד 1 שעה, להיות בטוח כדי לפקח על השום לא לשרוף.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
להכנת יוקה מרתיחים עד שהם רכים בכמות מספקת של מים לכיסוי.
מסננים היטב, שוטפים ומניחים בצד לזמן קצר. הכינו רוטב על ידי הוספת חומץ, מלח וטימין לבלנדר והוספת שמן הזית בזרם דק איטי דרך פתח ההזנה כשהבלנדר פועל.
מערבבים יוקה עם מספיק רוטב לציפוי ומעבירים למקרר.
מחממים גריל (או משתמשים במחבת גריל).
מוציאים סטייק מהמרינדה, זורקים מרינדה וצורבים כל צד של הסטייק. מבשלים לרמת האלילות הרצויה ומעבירים לקרש חיתוך כדי לתת לנוח למשך 5 דקות.
להשלמת הדמי-גלאס, מחממים את כף שמן הענבים שנותרה במחבת על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שאלוט ומקפיצים עד לשקיפות. מתפיחים מחבת עם יין ומאפשרים לרובו להתאדות. בקערה קטנה מקציפים יחד מים ובסיס בקר ומוסיפים לתבנית. סוחטים את שיני השום הקלויות ישירות מעורותיהם לקערה קטנה ומועכים אותם.
מוסיפים את השום הקלוי לתבנית ומערבבים עד שהוא משולב עם שאר תכולת התבנית. אפשר להפחית בחצי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, מסירים מהאש ושומרים על חום.
פורסים סטייק על ההטיה לרצועות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים על צלחת לצד יוקה. כפית רוטב על סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו החתימה של דריוש עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![חתימת דריוש מרלו]()
חתימת דריוש מרלו
עונת הגידול המתונה של 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין המתקבל מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיביים-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמכת על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, ליקריץ וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות מרקמית, ואילו גימור יפה וארוך חושף תווים של רוזמרין, קינמון וגרהם קרקר. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק