סטייק צלע עם רוטב ארטישוק-תפוחי אדמה ואיולי פלפל חאלב
סטייק צלע עם קצפת תפוחי אדמה ארטישוק ו איולי פלפל חאלב נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלי קורנית, לימון, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק צלע עם רוטב ארטישוק-תפוחי אדמה ואיולי פלפל חאלב, תירס בגריל עם איולי חלב-פלפל, ו סטייק צרוב עם חשיש תפו " א-ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחית שום, פלפל חלב, ומלח גס 1 / 4teepo כדי להדביק מרגמה עםפסטלה או בקערה קטנה עם גב של כף.
להקציף במרכיבים הנותרים. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מערבבים טימין, פלפל חלב, 1 כפית מלח גס, ו 1/4 כפית פלפל שחור בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים לתוך סטייק; להפריש. לעשות קדימה: Canbe עשה 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת. להביא לטמפרטורת החדר לפני שנמשיך.
לסחוט מיץ מקערת מים חצי intomedium לימון.
חותכים 1/2 אינץ ' מפסגות של ארטישוק. עבודה עם 1 artichokeat פעם, לשבור את העלים החיצוניים הכהיםuntil רק עלים צהובים בהירים להישאר.
Cutartichokes lengthwise במחצית; לחתוך כל halfinto 1/2 אינץ ' פלחי.
מקום ב waterto לימון למנוע בראונינג.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול כבד.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות; sprinklewith מלח. מביאים לרתיחה; להפחית חום tomedium - גבוה ומרתיחים עד תפוחי אדמה הםפשוט מכרז, 8 עד 10 דקות.
Transferto אפיית גיליון עד מגניב מספיק כדי להתמודד.חצי או רבע תפוחי אדמה.
מסננים ארטישוקים; טפיחה לייבוש היטב, ואז מפזרים מלח ופלפל.
חום 2tablespoons שמן זית במחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף ארטישוק ו sauté עד השחמה, על 4 דקות.
להוסיף 1/2 כוס מים, עלי קורנית, ושום.מכסים מחבת ומבשלים על mediumheat עד ארטישוק רך, על 5minutes. לחשוף ולהרתיח עד לא liquidremains, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים 1 כף שמן זית ועגבניות; מערבבים למעיל.
להוסיף שמנת וsprinkle עם מלח ופלפל. לבשל untilpotalp מחומם דרך וחוםבנקודות, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות.חשיש העונה לפי הטעם עם מלח pepper.DO קדימה: ניתן לעשות 1 שעה קדימה.
חום בוטנים oilin כבד מחבת ovenproof גדול מעל heat.
מוסיפים סטייק ומבשלים עד התחתון הואבראון, כ 2 דקות. הפוך סטייק מעל; להעביר לתנור וצלי עד בישלכדי doneness הרצוי, על 7 דקות formedium-נדיר.
העברה למשטח עבודה; אוהלעם נייר כדי להתחמם.
בינתיים, rewarm artichokepotahash בעדינות על חום בינוני.מערבבים עירית קצוצה. פרוסה דקה steakcrosswise. מחלקים סטייק וחשיש ביןמשחות.
מגישים, עוברים איולי הנותרים לצד.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.