סטייק צ'יפוטלה עם כרוב ירוק
סטייק צ'יפוטלה עם כרוב ירוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. גשו לסופר וקנו שום, שמן צמחי, כרוב ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ו ירקות דל שומן (Er) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את אבקת צ ' ילה, 1/2 מלח כפית 1/4 פלפל כפית; לשפשף על הסטייק.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 כף שמן צמחי, ולאחר מכן להוסיף את הסטייק; לצרוב 3 דקות לכל צד.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עד שמד חום בשר מוכנס לצדדים לתוך הסטייק רושם 135 מעלות F עבור מדיום רייר, 15 עד 20 דקות.
מעביר את הסטייק ללוח חיתוך.
בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן צמחי במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים, עד רך, 5 דקות.
מוסיף את כרוב הירוקים ו 1/2 כוס מים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התחמם, 10 דקות.
מוסיפים 1 כף חומץ, מלח ופלפל לפי הטעם.
לטאטא את הקטשופ, הנותרים 3 כפות חומץ, הדבש, רוטב ווסטרשייר, חרדל ו 1/2 כוס מים בקערה. להחזיר את מחבת ברזל יצוק לחום בינוני גבוה; להוסיף את תערובת קטשופ ומבשלים עד מעובה, 3 עד 5 דקות. פורסים את הסטייק כנגד התבואה.
מגישים עם רוטב וירקות כרוב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.