סטייק קולב במרינדה בגריל בירה
Pan-Grilled Beer-Marinated Hanger Stak is a ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-96 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם שיני שום, רוטב ווסטרשייר, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: Pan-Grilled Beer-Marinated Hanger Steak, סטייק קולב מושרה, ו שום בגריל וסטייק קולב במרינדה עשבי תיבול.
הוראות
להקציף הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית, ואז לטאטא בבירה.
יוצקים מרינדה לתוך שקית פלסטיק resealable גדול.
מוסיפים סטייקים, שקית חותם, וצינה 1 יום, הפיכת שקית מדי פעם.
ריסוס מחבת גדולה ridged או מחבת גריל עם ספריי nonstick וחום על חום בינוני גבוה.
הסר סטייקים מן המרינדה יבש לטפוח; להשליך מרינדה.
מניחים סטייקים במחבת חמה ומבשלים עד משחימים היטב מדחום מוכנס למרכז רושמים 52° ל130 עבור בינוני נדיר, על 5 דקות לכל צד.
להעביר סטייקים ללוח גילוף ולתת לנוח 5 דקות.
חותכים סטייקים דק על פני תבואה. מסדרים על מגש; כפית כל מיצים שנצברו מעל לשרת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק