סטילטון אפוי כפול וסופלה תירס
כפול אפוי סטילטון וסופלה תירס הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו צ'דר חווה, חמאה, חרדל חום חריף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלבוני הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו סופלה תירס אפוי, סופלה שכבתית כפולה, ו סופלה חזיר גבינה כפולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות פ חמאה וקמח 1 צלחת סופלה גדולה או 4 עד 6 בודדים עם קיבולת 8 עד 12 אונקיה.
מחממים את החלב בסיר על אש נמוכה. ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית, ואז מוסיפים את הקמח, תוך הקצפה עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מבשלים כ -3 דקות, עד שהתערובת הופכת לצבע קש.
מקציפים, יוצקים את החלב החם, ומקציפים כל הזמן על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה, בערך 1 עד 2 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הגבינות, 4 חלמונים, תירס וחרדל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מניחים בצד להתקרר 5 דקות. מקציפים את החלבונים עד שנוצרות פסגות רכות, ואז מקפלים לתערובת הסופלה בשליש בעזרת מרית גומי.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת סופלה או מנות, ולאחר מכן מניחים אותם במחבת צלייה.
יוצקים מים חמים לתבנית עד שהם מגיעים באמצע דפנות המנה.
אופים 25 עד 35 דקות לסופלות בודדות, 35 עד 45 דקות לגדולות, עד שהם מתרוממים ומתחזקים מעט.
מגישים מיד או נותנים לסופלה להתקרר בכלי, ואז יוצאים, מכסים ומקררים. (ניתן להכין את המנה עד לנקודה זו עד 24 שעות מראש.)
אם מכינים אותו מבעוד מועד: להגשה, מסדרים את הסופלות שהתגלו בתבנית אפייה, תוקעים חור בחלקו העליון ויוצקים פנימה מעט שמנת כבדה, ואז מזלפים מעט שמנת כבדה מעל כל סופלה, ואופים בחום של 400 מעלות עד שהוא חם ומבעבע, בערך 10 דקות.
הערות על המתכון: כשהסכמתי לנסוע לאנגליה כדי להחיות את המטבח המסמן בסטייפלפורד פארק, מלון בבעלות חברנו בוב פייטון, לא היה לי מושג למה לצפות. אבל אחרי ששמעתי את כל הבדיחות על בישול אנגלי, תהיתי אם הם רוצים את האוכל שלי. ברגע שהגעתי למלטון מובריי, עיירה המוקדשת להכנת גבינת סטילטון חזקה וקרמית, ידענו שהכל יהיה בסדר. כל העיירה מלטון מובריי מריחה את סטילטון, במיוחד הגבינות המשובחות של חברת טוקספורד וטבוט שעשויות להיות מה שהעניק לי השראה לבשל איתה לעתים קרובות כל כך, וליצור מנות צהריים וערב חדשות כמו זו. העושר של המסורות החקלאיות המקומיות הרשים אותי במהירות: החלב, החמאה, הביצים, הטלה והירקות היו מושלמים וטעימים בדיוק כמו גבינת סטילטון. על פי האגדה, סטילטון הומצאה על ידי גברת פאולט בשנות ה -1700. הגבינה חייבת להיות גלילית, חייבת להבשיל מבלי ללחוץ עליה, ועליה ליצור מעיל או קרום משלה. לסטר האדומה, כתומה תוססת, גבינה בסגנון צ ' דר מיושן ומתפורר, קידמה את השכלתנו במוצרים הטובים ביותר של מטבחים אנגלים. יותר מילים ואזהרות הוקדשו להכנת סופלה מכל נושא בישול אחר, אבל זה לא עולה גבוה בצורה מסוכנת. בלילת ביצה אוורירית, חלב טרי וחמאה, גבינה מלוחה ובמקרה זה גרעיני תירס מתוקים וקורטוב חרדל מניבים תוצאות שאין לעמוד בפניהן. אם אתה רוצה להפוך את הסופלות שלך ליוקרתיות עוד יותר, עקוב אחר הוראות החימום מחדש על ידי שפיכת בובת שמנת כבדה בתוך כל אחת מהן במשך 10 הדקות האחרונות של הבישול.