קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סטילטון אפוי כפול וסופלה תירס

סטילטון אפוי כפול וסופלה תירס
כפול אפוי סטילטון וסופלה תירס הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו צ'דר חווה, חמאה, חרדל חום חריף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחלבוני הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו סופלה תירס אפוי, סופלה שכבתית כפולה, ו סופלה חזיר גבינה כפולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות פ חמאה וקמח 1 צלחת סופלה גדולה או 4 עד 6 בודדים עם קיבולת 8 עד 12 אונקיה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מחממים את החלב בסיר על אש נמוכה. ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית, ואז מוסיפים את הקמח, תוך הקצפה עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מבשלים כ -3 דקות, עד שהתערובת הופכת לצבע קש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
שתיית קשיותשתיית קשיות
3
מקציפים, יוצקים את החלב החם, ומקציפים כל הזמן על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה, בערך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הגבינות, 4 חלמונים, תירס וחרדל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מניחים בצד להתקרר 5 דקות. מקציפים את החלבונים עד שנוצרות פסגות רכות, ואז מקפלים לתערובת הסופלה בשליש בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים את התערובת לתוך צלחת סופלה או מנות, ולאחר מכן מניחים אותם במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים מים חמים לתבנית עד שהם מגיעים באמצע דפנות המנה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
אופים 25 עד 35 דקות לסופלות בודדות, 35 עד 45 דקות לגדולות, עד שהם מתרוממים ומתחזקים מעט.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
8
מגישים מיד או נותנים לסופלה להתקרר בכלי, ואז יוצאים, מכסים ומקררים. (ניתן להכין את המנה עד לנקודה זו עד 24 שעות מראש.)
9
אם מכינים אותו מבעוד מועד: להגשה, מסדרים את הסופלות שהתגלו בתבנית אפייה, תוקעים חור בחלקו העליון ויוצקים פנימה מעט שמנת כבדה, ואז מזלפים מעט שמנת כבדה מעל כל סופלה, ואופים בחום של 400 מעלות עד שהוא חם ומבעבע, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
10
הערות על המתכון: כשהסכמתי לנסוע לאנגליה כדי להחיות את המטבח המסמן בסטייפלפורד פארק, מלון בבעלות חברנו בוב פייטון, לא היה לי מושג למה לצפות. אבל אחרי ששמעתי את כל הבדיחות על בישול אנגלי, תהיתי אם הם רוצים את האוכל שלי. ברגע שהגעתי למלטון מובריי, עיירה המוקדשת להכנת גבינת סטילטון חזקה וקרמית, ידענו שהכל יהיה בסדר. כל העיירה מלטון מובריי מריחה את סטילטון, במיוחד הגבינות המשובחות של חברת טוקספורד וטבוט שעשויות להיות מה שהעניק לי השראה לבשל איתה לעתים קרובות כל כך, וליצור מנות צהריים וערב חדשות כמו זו. העושר של המסורות החקלאיות המקומיות הרשים אותי במהירות: החלב, החמאה, הביצים, הטלה והירקות היו מושלמים וטעימים בדיוק כמו גבינת סטילטון. על פי האגדה, סטילטון הומצאה על ידי גברת פאולט בשנות ה -1700. הגבינה חייבת להיות גלילית, חייבת להבשיל מבלי ללחוץ עליה, ועליה ליצור מעיל או קרום משלה. לסטר האדומה, כתומה תוססת, גבינה בסגנון צ ' דר מיושן ומתפורר, קידמה את השכלתנו במוצרים הטובים ביותר של מטבחים אנגלים. יותר מילים ואזהרות הוקדשו להכנת סופלה מכל נושא בישול אחר, אבל זה לא עולה גבוה בצורה מסוכנת. בלילת ביצה אוורירית, חלב טרי וחמאה, גבינה מלוחה ובמקרה זה גרעיני תירס מתוקים וקורטוב חרדל מניבים תוצאות שאין לעמוד בפניהן. אם אתה רוצה להפוך את הסופלות שלך ליוקרתיות עוד יותר, עקוב אחר הוראות החימום מחדש על ידי שפיכת בובת שמנת כבדה בתוך כל אחת מהן במשך 10 הדקות האחרונות של הבישול.
מרכיבים שתצטרך
סטילטוןסטילטון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גרעינים תירסגרעינים תירס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס