קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

סטרומבולי פפרוני

סטרומבולי פפרוני
סטרומבולי פפרוני יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 659 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מוצרלה, רוטב עגבניות פסטה, פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סטרומבולי פפרוני, סטרומבולי פפרוני, ו סטרומבולי נקניק ופפרוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. מחלקים בצק פיצה ל 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרדדים כל אחד למלבן 16x12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
3
כדי להפוך כל סטרומבולי, מורחים שכבה דקה של רוטב פסטה על מלבן הבצק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מורחיםמורחים
בצקבצק
4
מפזרים גבינת מוצרלה ואורגנו. למעלה עם פפרוני. מקפלים בצדדים; מגלגלים את הבצק ג ' לי רול אופנה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פפרוניפפרוני
אורגנואורגנו
בצקבצק
ג'ליג'לי
גלולגלול
5
מניחים תפר על דף עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
חותכים סטרומבולי לפרוסות כדי לשרת.