קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות93
מגזין

סיבוב 2-פסטה תרד ופטריות

סיבוב 2-פסטה תרד ופטריות
סיבוב 2-פסטה תרד פטריות דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1406 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו עגבנייה שזיפים, תיבול, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. נסו פסטה תרד, פטריות וטורקיה בייקון (פסטה קישואים), פסטה עוף, תרד ופטריות, ו אחד פוט פטריות תרד פסטה ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן קנולה. כאשר הוא חם, להוסיף את הפטריות, העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים עד שהם משחימים קלות ויתרו על הנוזל שלהם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיף את הבצלים השמורים, תיבול איטלקי, פתיתי פלפל אדומים, שום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את התרד השמורה ומבשלים עד התחמם, על 2 דקות. לזרוק את הפסטה ומבשלים עד שהוא התחמם, על 2 דקות. ברגע האחרון, מערבבים בזיליקום, גבינה ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
תרדתרד
גבינהגבינה
שוםשום
בצלבצל
באזיל!באזיל!
פסטהפסטה
3
מגישים באופן מיידי.
4
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה גדולה, להכות יחד 1 ביצה עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
לטאטא ב 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
הוסף מחצית הספגטי (שמור את החצי השני לשימוש נוסף). לזרוק אותו היטב מעיל ולחץ אותו לתוך מחבת צלחת עמוקה 9 אינץ ' כדי ליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
8
במחבת מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את השמן שנותר. כאשר הוא חם, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
10
להסיר מהחום ולהניח בצד (להזמין חצי בצל מבושל לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
11
בקערה גדולה, לטאטא יחד את שאר 2 ביצים, חלב, תיבול איטלקי, ומלח ופלפל, לפי הטעם. מוסיפים את הגבינה, התרד (להזמין 3/4 כוס תרד לשימוש אחר), ואת המחצית הנותרת של הבצל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מלח ופלפלמלח ופלפל
תרדתרד
גבינהגבינה
בצלבצל
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
יוצקים את התערובת על גבי קרום עוגת הספגטי, העליון עם פרוסות עגבניות, ומפזרים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
קרום עוגהקרום עוגה
ספגטיספגטי
פרמזןפרמזן
13
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד העוגה מוגדר וחום זהוב, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
14
הסר ותן מנוחה במשך 10 דקות לפני חיתוך.