קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות60
מגזין

סינטה עם חמאה מתובלת, סלט שאלוט, גזר קלוי ומחית

סינטה עם חמאה מתובלת, סלט שאלוט, גזר קלוי ומחית
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גזר קלוי & גזר לבן עם שאלות & חמאת עשב, שרימפס קוקוס עם מחית בטטה מתובלת וחמאת שמחת שקדים, ו סינטה צלויה ברוטב סויה שאלוט.

הוראות

1
קודם תכין את החמאה המתובלת. מערבבים את החומרים יחד עם פלפל. טופס לצורת נקניק בין שכבות של סרט נצמדות, קצוות טוויסט סגורים צמרמורת עד המשרד. אתה יכול לעשות את זה עד 3 ימים לפני או לשמור מקורר או קפוא במשך 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2
עבור מחית, לבשל את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מסננים, ואז קיטור יבש במסננת במשך כמה דקות. מאש עם חמאה ושמנת, מתבלים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לזרוק את הגזר עם 25 גרם של חמאה ותבלינים במגש קלייה. צלי במשך 15-20 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מחממים את שאר החמאה במחבת חסינת אובן ומשחימים את הסירלוין למשך 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים לתנור ומבשלים 10 דקות, לנדיר בינוני ו 15 דקות עבור עשוי היטב. לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
כדי להפוך את הסלט, לזרוק את הפטרוזיליה בצלצלים עם שמן, חומץ, חרדל ותבלינים. חותכים את הסטייק ומגישים עם מחית, גזר וסלט, ושתי פרוסות של חמאה מתובלת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019