Pumpkin Pot De Creme הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 6 מנות. לקינוח הזה יש 477 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -39 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת להקצפה, ג'ינג'ר טחון, ציפורן טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 21 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה מוצק. נסו Pumpkin Pot de Crème , Caramel Pumpkin Pot De Crème , וקרם ברולה דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
לתנור ההולנדי
2
מערבבים את הקצפת, 1/4 כוס סוכר, קינמון, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט, ציפורן, מחית דלעת ותרמיל הווניל והזרעים בסיר על אש בינונית-נמוכה; מביאים לרתיחה; מערבבים פנימה את הרום.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
דלעת משומר
אורז ארבוריו או אורז לבן אחר קצר גרגירים
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
ציפורן
אגסים אסייתים, 3 כל אחד, שטופים
מוסקט
תמרי רוטב סויה מיושן כהה, זמין במעבר המזון האסייתי
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
רום
ציוד שתשתמש בו
3 (1 1/2 פאונד כל אחד) לובסטרים מבושלים, חתוכים ל-1/2
3
מסירים מכיסוי האש ומעמידים 15 דקות.
4
מקציפים יחד את החלמונים ו-2 כפות סוכר. מערבבים פנימה 2 כפות מתערובת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
1 כוס בוטנים יבשים קלויים קצוצים במלח קלות
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
5
יוצקים את תערובת החלמונים לסיר עם תערובת השמנת ליצירת רפרפת; לְרַגֵשׁ; מבשלים 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
פודינג
1 כוס בוטנים יבשים קלויים קצוצים במלח קלות
ציוד שתשתמש בו
3 (1 1/2 פאונד כל אחד) לובסטרים מבושלים, חתוכים ל-1/2
6
מסדרים 6 רמקינים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
זיגוג תותים ללא סוכר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
יוצקים את הרפרפת באופן שווה לתוך הרמקינים.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
יוצקים מים רותחים לתוך תבנית האפייה עד חצי הדרך במעלה דפנות הרמקינים. מכסים בצורה רופפת את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
ציוד שתשתמש בו
4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס
זיגוג תותים ללא סוכר
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרפרפת כמעט מתייצבת עם עיגול בגודל אגורה של נוזל נדוש שנותר במרכז כל רמקין, 25 עד 40 דקות. מניחים לשבת, מכוסה ברפיון בנייר אלומיניום, עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס
לתנור ההולנדי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מכסים כל רמקין בניילון; מצננים במקרר למשך הלילה. מעל כל רפרפת אגוזי פקאן וסירופ מייפל להגשה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור Pots De Creme. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!