סיר חם אסיה
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את האטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 2 דקות.
מוסיפים את המרק, רוטב סויה, זנגביל ורוטב צ ' ילי (אם משתמשים) ומשלבים. מביאים לרתיחה.
מוסיף את הבצל הירוק, גזר, ושעועית ירוקה. מבשלים עד שהירקות רכים, 5 עד 6 דקות.
מסננים את האטריות וחותכים לאורכים 3 אינץ'. מחלקים את האטריות בין קערות בודדות ומצקת את המרק מעל.טיפ: אתה יכול למצוא צלופן ואטריות אורז במעבר אסיה-מזון של רוב הסופרמרקטים. אם אתה מעדיף מרק משמעותי יותר, תחליף 8 אונקיות של פסטה מלאך שיער או ספגטי מחיטה מלאה, לשבור את הגדילים לחתיכות לפני הבישול.