זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף בסגנון לטיני ואורז, עוף בסגנון לטיני ואורז, ו אחד עוף ראנץ סיר ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני, מוסיפים שמן זית וחמאה כתית. כאשר חמאה נמסה לתוך שמן, להוסיף לחתוך עוף. מתבלים את העוף במלח ופלפל. מערבבים ומשחימים קלות את העוף, ולאחר מכן מוסיפים את האורז ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
עוף שלם
חמאה
אורז
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים ציר עוף, תיבול עוף, תיבול Sazon, רוטב עגבניות וצימוקים. להביא את המניה לרתיחה מהירה, 2 או 3 דקות. כאשר הנוזל רותח, להפחית את החום נמוך לבשל 13 עד 15 דקות, עד אורז הוא רך אבל עדיין לעיס קטן במרכז.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מלאי
רוטב עגבניות
צימוקים
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
אורז
3
בעוד האורז והעוף עובדים, להכין את הסלסה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
סלסה
אורז
4
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ולהתאים את המלח והרוטב החם, לפי הטעם. הבא להכין את האבוקדו ושום שמנת חמוצה על ידי הוספת כל החומרים למעבד מזון ועיבוד עד חלקה. התאם תיבול, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
רוטב חריף
תיבול
אבוקדו
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
5
מערבבים 1/2 כוס של סלסה זית ופלפל מוכן לתערובת עוף ואורז. לכבות את החום ולתת לעמוד 5 דקות.