סלופי ג'ו אפוי תפוחי אדמה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחי אדמה אפויים של סלופי ג'ו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 512 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אחוז טורקיה הקרקע, קטשופ, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו סלופי ג'ו גולשים, סלופי ג'ו פאי תבשיל-ללא גלוטן, ו סלופי ג'ו אפוי בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
חוררים את תפוחי האדמה בכמה מקומות בעזרת מזלג; מניחים על צלחת חסינת מיקרוגל ומיקרוגל עד שהם רכים, הופכים פעם אחת, בערך 15 דקות. הניחו בצד.
בינתיים ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהירקות רכים, כ -7 דקות.
מוסיפים את ההודו ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל; מבשלים, מפרקים את הבשר בכף עץ, עד שכבר לא ורוד על פני השטח, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הקטשופ, רוטב הצ 'ילי, 1/2 כוס מים, אבקת הצ' ילי ואבקת השום; ממשיכים לבשל עד שהבשר מבושל, 3 עד 5 דקות נוספות.
לפצל את תפוחי האדמה אפוי פתוח לאורכו, נקודה עם הנותרים 1 כף חמאה בעדינות מוך את הבשר עם מזלג. מעליו את תערובת ההודו ומפזרים את הגבינה כשהיא עדיין חמה.