קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סלטים רציניים: אספרגוס עם רוטב חרדל דיז'ון וביצה קשה קצוץ

סלטים רציניים: אספרגוס עם רוטב חרדל דיז'ון וביצה קשה קצוץ
סלטים רציניים: אספרגוס עם רוטב חרדל דיז'ון וביצה קשה קצוץ נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיונז, חומץ יין, כמה פלפל טוחן, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 282 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מבשלים את הספר: סלט חזיר קצוץ עם ביצים קשות, טוסט ביצה קשה עם חרדל וחמוצים, ו טוסט ביצה קשה עם חמוצים וחרדל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים על ידי סנטימטר אחד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
חום על חום גבוה עד שהמים מגיעים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
הסר את הסיר מהחום, לכסות עם מכסה ולתת לעמוד במשך 14 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים לקערה של מי קרח כדי להתקרר. לקלף בערך לקצוץ את הביצים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ממלאים קערה בינונית במי קרח ומניחים בצד. להביא 6 כוסות מים 4 כפיות מלח לרתיחה בסיר רדוד גדול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד רך-פריך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
מעבירים את האספרגוס המבושל לאמבט הקרח. כאשר מגניב, להסיר את האספרגוס מאמבט הקרח ולהגדיר על מגבת צלחת נקייה להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
בינתיים, מערבבים מיונז, חרדל, מים וחומץ בקערה קטנה ומקציפים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
כדי לשרת, לארגן את חניתות אספרגוס על צלחות בודדות או מגש וכפית את הרוטב בנדיבות על אמצע החניתות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מפזרים את הביצים הקצוצות ועירית על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל