סלט אשכוליות ואבוקדו עם סלמון צרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. אם יש לכם ארוגולה, אגוזי מלך, פילה סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: טונה צרובה עם סלט אשכוליות אבוקדו, סלמון פריך עם סלט אבוקדו ואשכוליות, ו לסלט סלמון מעושן עם אבוקדו ואשכולית ורודה.
הוראות
1
מקלפים ומקטעים אשכוליות עם סכין חדה על קרש חיתוך; שומרים מיץ בקערה. לזרוק קטעי אשכוליות ומיצים עם ארוגולה ואבוקדו; לחלק סלט בין 4 צלחות הגשה. בקערה קטנה, לטאטא יחד מיץ לימון, שמן, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
חזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מפזרים מלח ופלפל הנותרים על שני הצדדים של סלמון. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים דגים (עור בצד למטה) למחבת, ומבשלים עד שהעור הוא זהוב ודגים משחררים בקלות מן המחבת (כ 4 דקות). באמצעות מרית, בעדינות להעיף דגים ולבשל כ 3 דקות יותר. לשבור כל פילה ל 4 חתיכות; סלטים העליון עם 3 חתיכות דגים.