סלט אורז ירקות אביב (אינסלטה די ריסו)
סלט אורז ירקות באביב (אינסלטה די ריסו) דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. גשו לסופר וקנו פקורינו רומנו, גרידת לימון, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו אינסלטה די ריסו קון וויתרסטל (סלט אורז עם נקניקיות), רזה אינסלטה די ריסו, ו סלט ירקות-אורז באביב (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים אורז, מערבבים ומתאימים את האש לשמירה על רתיחה. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם כדי למנוע דגנים להידבק לסיר, עד שהאורז בקושי נגמר, בערך 15 דקות. הוא ימשיך להתבשל כשהוא מתקרר.
מסננים היטב את האורז ומורחים אותו על מגש להתקררות מהירה.
הביאו לרתיחה סיר גדול נוסף של מים מומלחים. מחזיק חנית אספרגוס בשתי הידיים, לכופף את החנית עד שהוא נשבר באופן טבעי בנקודה שבה הוא הופך להיות קשה. חזור על הפעולה עם החניתות שנותרו. מחק את הקצוות הקשים וחתוך את החלק הרך לאורכי 1/3 אינץ'. מלבנים אספרגוס ואפונה יחד במים הרותחים למשך דקה 1 ו -30 שניות, ואז מרימים החוצה עם מסננת ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת במגבת נייר להתקררות.
מעטפים את שעועית הפאבה, ואז מסננים את השעועית הלא קלופה באותם מים רותחים למשך כ -3 דקות.
מסננים, מעבירים אותם למגבת נייר מרופדת בנייר אפייה כדי להתקרר. קלף את שעועית הפאבה על ידי צביטה של העור הרופף; השעועית הקלופה צריכה להחליק החוצה בקלות.
שים את מיץ הלימון בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל. מקציפים בהדרגה את שמן הזית.
בקערה גדולה שלבו את האורז המקורר, האספרגוס, האפונה, שעועית הפאבה, הבזיליקום, הפטרוזיליה, גרידת הלימון, החזיר והגבינה. לזרוק עם הידיים שלך כדי למזג.
יוצקים את הרוטב על הסלט (יתכן שלא תזדקקו לכל זה) וזורקים בעדינות. לטעום ולהתאים תיבול.