אם יש לך בערך 25 דקות כדי לבלות במטבח, סלט אורז עדשים עם סלק & רוטב פטה יכול להיות מעולה ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1102 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 152 אוהדים. אם יש לכם סלק, שמן זית, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עדשים, סלק וסלט אגוזים עם רוטב ג'ינג'ר, אורז בר, סלק בייבי & סלט Kofta בקר (ft. סלק בייבי סלק), ו סלט סלק פטה.
הוראות
1
מבשלים את הסלק במחבת של מים רותחים במשך 5-6 דקות עד רק רך אבל עדיין עם ביס; מוסיפים את הגזר עבור 2 דקות הסופי.
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.