סלט אפרסק-ג'ינג'ר
סלט אפרסק-ג'ינג'ר נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אפרסקים, חומץ יין אורז, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, סלט ג'ינג'ר פריך, ו סלט ג'ינג'ר חריף (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 10 עד 12 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. מגניב לחלוטין (כ -10 דקות).
בינתיים, ג ' לי מיקרוגל בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל ב -15 שניות גבוהות.
לטאטא חומץ הבא 2 מרכיבים עד מעורבב. בהדרגה להוסיף שמן קנולה בזרם איטי, יציב, לטאטא כל הזמן עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת סלט כרוב, וזורקים למעיל. מערבבים בעדינות באפרסקים. מערבבים בפקאנים; מוסיפים מלח לפי הטעם.
מגישים מיד, או לכסות ולהתקרר עד 8 שעות, ערבוב פקאן ומלח לטעום רק לפני ההגשה.