סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגנת
סלט ארוגולה עם גורגונזולה מטוגן דורש כשעתיים ו-27 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 303 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש גורגונזולה, פירורי לחם, קליפת לימון ושמן זית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט אגסים וגורגונזולה אסייתי עם ויניגרט רימונים , סלט חורף פריך עם רוטב מייפל גורגונזולה וסלט עם תפוחים, גורגונזולה ואגוזי מלך .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים את הגורגונזולה במעבד מזון עד לקבלת קרם חלק וקרמי, מגרדים מדי פעם את דפנות קערת העבודה. בעזרת כפית מעוגלת אחת של גבינה לכל אחד, יוצרים מהגבינה כדורים בגודל 18 (1 אינץ'). עובדים בקבוצות, מצפים את הכדורים בביצה ואז בפירורי הלחם. חזור על ציפוי הכדורים בביצה ופירורי הלחם. מסדרים את הכדורים על תבנית קטנה. מכסים ומכניסים למקרר לקירור, לפחות שעתיים או לילה.
טורפים את מיץ הלימון, השום וקליפת הלימון בקערה בינונית כדי להתערבב. להקציף בהדרגה 1/3 כוס שמן. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל. מניחים את הרוטב בצד.
הוסף מספיק שמן לסיר קטן וכבד כדי להגיע 2 סנטימטרים במעלה דפנות המחבת.
מחממים את השמן על אש בינונית. בשלב זה, מוציאים את כדורי הגורגונזולה בקירור מהמקרר. עובדים בקבוצות, מוסיפים את הכדורים הקרים לשמן החם ומטגנים רק עד להזהבה, כ-20 שניות. (חיוני שכדורי הגורגונזולה יהיו קרים כשהם נכנסים לשמן, אחרת הם יתפרקו בשמן. אם הם יתחילו להתחמם בשלב כלשהו, החזירו אותם למקרר להתייצב בחזרה.) בעזרת חריץ כפית, להעביר את הכדורים המטוגנים לנייר סופג לניקוז.
לזרוק את הארוגולה בקערה גדולה עם מספיק רוטב כדי לצפות. מתבלים את הסלט, לפי הטעם, במלח ופלפל. תולים את הסלט על צלחות. מעל הסלטים את כדורי הגורגונזולה המטוגנים החמים ומגישים מיד.