לזרוק את הכרוב וגזר עם 1 כפית מלח במסננת להגדיר מעל קערה או בכיור; תן לו לעמוד עד כרוב wilts, אשר ייקח בין 1 ל 4 שעות.יש לשטוף את הכרוב מתחת למים זורמים קרים (אם אתה משרת את סלט הכרוב מיד, לשטוף מתחת למים ולאחר מכן בקערה גדולה של מי קרח כדי להירגע).לחץ בעדינות כדי לנקז ואז לטפוח יבש עם מגבות נייר; כרוב ניתן לאחסן לילה במקרר כדי לצנן מחדש sealable container.To הפוך את הרוטב, במעבד מזון טהור יחד חמאת בוטנים, שמן, חומץ, רוטב סויה, מיץ ליים, סוכר חום, שום, ג ' ינג ' ר, קאיין, ו jalapeno (אם משתמשים) עד חלקה (לטעום אותו בשלב זה כדי לראות אם אתה רוצה להוסיף יותר קאיין או חלפיניו).לזרוק את הרוטב עם כרוב, גזר, קולרבי מגורר, ערמוני מים, בצל ירוק (ואת דומדמניות, אם באמצעות - הם מוסיפים חתיכות קטנות ומפתיעות נחמד של מתיקות לסלט!) together in a bowl.מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.מכסים, ומקררים עד מקורר ומוכן לשרת; מקשטים עם זרעי שומשום.עושה על 6 כוסות, המשרתים 6 עד 8.הערה: אתה יכול גם להפוך את סלט הכרוב מבלי לנבול את הכרוב / גזר ב 1 כפית מלח - זה תלוי בך. אתה יכול לנסות את זה בשתי הדרכים כדי לראות מה אתה מעדיף.