סלט בטטה ובצל ירוק צלוי
סלט בטטה ובצל ירוק קלוי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 334 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו בצל ירוק בגריל וסלט בטטה עם Chèvre חם, סלט בטטה ובצל קלוי, ו בטטה צלויה, שומר וסלט בצל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מברישים את תפוחי האדמה ואת הבצל הירוק עם שמן זית. צולים את תפוחי האדמה עד למכרז. צולים את הבצל הירוק עד שמתרככים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות 1 אינץ ' דק לקצוץ את הבצל הירוק.
בקערה גדולה, מקציפים יחד את שארית 1/2 כוס שמן הזית, החרדל, חומץ ודבש, ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה, בצל ירוק ופטרוזיליה ומערבבים עד שתפוחי האדמה מצופים ברוטב. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל נוספים.