קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

סלט בקר חם ואגוזי לוז

סלט בקר חם ואגוזי לוז
סלט בקר חם ואגוזי לוז דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 295 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . תמורת $3.51 למנה , אתה מקבל מנה עיקרית המגישה 4. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . אם יש לך מים, אגוזי לוז, חומץ סיידר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 71% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה אוראו אגוזי לוז ובננה , עוגת לוז עם חמאה , ועוגיות בננה שוקולד לוז עם ציפוי מרשמלו .

הוראות

1
מניחים בשר בקר בקערת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שלב את מרכיבי המרינדה; יוצקים על בשר בקר. מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
בינתיים, שלבו את מרכיבי הרוטב; לְהַפְרִישׁ.
4
מניחים ירקות בקערת סלט גדולה; לְקַרֵר. במחבת על אש גבוהה, משחימים מחצית מבשר הבקר ומרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ירוקירוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוציאים ואז משחים את שאר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מסננים ומוסיפים את כל בשר הבקר לירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
באותה מחבת מחממים רוטב.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
יוצקים על הסלט וזורקים במהירות. מעל אגוזי לוז, בצל ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מגישים מיד.