סלט ברוקולי וכרובית פרמזן
סלט ברוקולי וכרובית פרמזן דורש בערך 21 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 532 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 4 . לכו לחנות ואספו שמן זית, פרחי ברוקולי בגודל ביס, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 40 אוהדים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי וכרובית פרמזן גרטן, פרמזן מטוגן בתנור ברוקולי ופרחי כרובית, ו כרובית פרמזן וסלט פטרוזיליה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את הברוקולי והכרובית בקערה גדולה. זורקים עם הביצים הטרופות לציפוי אחיד.
מניחים את הפרמזן במגש גדול או בתבנית אפייה ומחפרים את הירקות בגבינה, לוחצים לציפוי אחיד.
יוצקים שמן זית במחבת כבדה גדולה עד ששמן הזית בעומק 1/4 אינץ', בערך 1/2 כוס תלוי בגודל המחבת שלך. מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים בזהירות את הירקות המצופים בפרמזן. אין לצפוף את המחבת. מבשלים בקבוצות, במידת הצורך.
תנו לירקות להתבשל עד שנוצר קרום, כ -3 דקות לכל צד. הופכים את הירקות רק כשהם משתחררים בקלות מתחתית התבנית.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח.
מניחים את התרד בקערה גדולה. בקערה קטנה מקציפים יחד את גרידת הלימון, מיץ הלימון, שמן הזית הבתולי, המלח והפלפל.
מזלפים את התרד עם הוויניגרט וזורקים לציפוי.
מוסיפים את הירקות המצופים בפרמזן. לזרוק ולהגיש.