סלט ברוקולי ענבי תפוחים
סלט ברוקולי ענבי תפוחים דורש כ-20 דקות מתחילתו ועד סופו. בתוספת זו יש 212 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-9 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. תמורת 78 סנט למנה, מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 4 מעריצים. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, סוכר, תפוח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט ברוקולי ענבים, סלט ברוקולי ענבים וסלט ענבי ברוקולי.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הברוקולי, התפוחים, הענבים, הצימוקים, הפקאנים והבצל. בצנצנת עם מכסה הדוק, משלבים את מרכיבי הרוטב; לנער עד שהסוכר נמס.
יוצקים על הסלט ומערבבים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה.