סלט הדר עם רוטב זעפרן
סלט הדר עם רוטב זעפרן הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קלמנטינות, חוטי זעפרן, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: רוטב סלט זעפרן לימון, סלט כרוב Raw עם רוטב הדרים, ו סלט ארוגולה עם רוטב הדרים.
הוראות
בסיר קטן מחממים את שמן הזית.
מעבירים לקערה קטנה ומתפוררים בזעפרן.
מוסיפים את מיץ התפוזים לסיר ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 7 דקות.
מוסיף את המיץ שמן זעפרן ולתת מגניב.
באמצעות סכין חדה, לקלף את האשכוליות והתפוזים, ניתוק כל החיקוי הלבן מריר; לחתוך את החיקוי מן הקלמנטינות. דק קוצצים את קלמנטיין ולהוסיף שמן זעפרן, יחד עם גרידת לימון. עבודה על קערה גדולה, רדודה עם תפוזים ואשכוליות, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים.
יוצקים את הרוטב זעפרן על החלקים ומערבבים בעדינות.