תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט הפנים של כבש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צ'ילי קלוי, טחינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: כריכי כבש עם פנים פתוחות, המבורגר טלה עם פנים פתוחות עם רוטב פיסטוק-משמש, ו המבורגר כבש עם פנים פתוחות עם רוטב יוגורט מנטה.
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את ראשי הכבשים בסיר או מחבת גדולה מספיק כדי להתאים אותם בנוחות. לפזר בצל וצלעות 3 קצוצים בערך סלרי מעל.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להוסיף מים עד שהוא עולה חצי דרך מעל הראש. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לכסות את הסיר או פאן עם מכסה או לסכל ולהעביר לתנור. מבשלים עד שהבשר רך ונופל מהעצם, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
תן לראשים להתקרר בנוזל. בשלב זה, הראש יכול להיות מאוחסן (מכוסה בנייר כסף) במקרר עד 4 ימים. לחמם בעדינות בתנור F 300 עד התחמם, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, להקציף יחד שמן צ ' ילי, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, טחינה, כמון, אניס כוכב, וקינמון. מתבלים לפי הטעם במלח. רוטב יכול להתבצע ומאוחסן במקרר עד 1 שבוע מראש.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שמן צ ' ילי
צלי חזיר שלם, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טחינה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
כאשר ראשים קרירים מספיק כדי להתמודד, להסיר את כל הבשר מן הגולגולת ואת גולגולות להשליך. מקלפים את השכבה החיצונית מהלשון ומשליכים אותה. חותכים את הלשון דק. קוצצים או קורעים את כל הבשר לרסיסים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
7
להביא סיר בגודל בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים נבטי שעועית ומרתיחים עד פריך רך, על 2 דקות. יש לשטוף מתחת למים קרים ולנקז בזהירות. פרוסה דקה נותרת שתי צלעות סלרי על הטיה.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
(24 ספירה)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
לזרוק את בשר כבש ולשון עם מלפפון, נבטי שעועית, סלרי, רוטב, הוספת רוטב סויה יותר מלח לפי הטעם.