קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט הפנים של כבש

סלט הפנים של כבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט הפנים של כבש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צ'ילי קלוי, טחינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: כריכי כבש עם פנים פתוחות, המבורגר טלה עם פנים פתוחות עם רוטב פיסטוק-משמש, ו המבורגר כבש עם פנים פתוחות עם רוטב יוגורט מנטה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את ראשי הכבשים בסיר או מחבת גדולה מספיק כדי להתאים אותם בנוחות. לפזר בצל וצלעות 3 קצוצים בערך סלרי מעל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להוסיף מים עד שהוא עולה חצי דרך מעל הראש. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לכסות את הסיר או פאן עם מכסה או לסכל ולהעביר לתנור. מבשלים עד שהבשר רך ונופל מהעצם, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
תן לראשים להתקרר בנוזל. בשלב זה, הראש יכול להיות מאוחסן (מכוסה בנייר כסף) במקרר עד 4 ימים. לחמם בעדינות בתנור F 300 עד התחמם, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, להקציף יחד שמן צ ' ילי, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, טחינה, כמון, אניס כוכב, וקינמון. מתבלים לפי הטעם במלח. רוטב יכול להתבצע ומאוחסן במקרר עד 1 שבוע מראש.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טחינהטחינה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
כאשר ראשים קרירים מספיק כדי להתמודד, להסיר את כל הבשר מן הגולגולת ואת גולגולות להשליך. מקלפים את השכבה החיצונית מהלשון ומשליכים אותה. חותכים את הלשון דק. קוצצים או קורעים את כל הבשר לרסיסים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
להביא סיר בגודל בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים נבטי שעועית ומרתיחים עד פריך רך, על 2 דקות. יש לשטוף מתחת למים קרים ולנקז בזהירות. פרוסה דקה נותרת שתי צלעות סלרי על הטיה.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
(24 ספירה)(24 ספירה)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
לזרוק את בשר כבש ולשון עם מלפפון, נבטי שעועית, סלרי, רוטב, הוספת רוטב סויה יותר מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מקשטים בכוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
11
לשרת.