סלט חזיר Provençal הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו קליפת לימון, עגבניית שזיפים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי Provencal, שיפודי חזיר פרובנס, ו תבשיל חזיר פרובנסלי עם זיתים ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
פרוסה דקה 1 שן שום. עם סכין חדה, לעשות 8 חריצים קטנים בשר חזיר; להכניס פרוסות שום לתוך חריצים. מעיל חזיר עם ספריי בישול; מפזרים 1/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 20 דקות או עד מדחום מוכנס החלק העבה ביותר רושם 155, מפנה פעם אחת.