סלט חצילים וגבינת מנצ'גו בגריל עם בזיליקום טרי וזיגוג בלסמי-פלפל שחור
ניתן להכין את המתכון לסלט חצילים בגריל וגבינת מנצ'גו עם בזיליקום טרי וזיגוג בלסמי-פלפל שחור בסביבות 52 דקות . מתכון ללא גלוטן וראשוני זה מגיש 4 ומחירו 4.51$ למנה . חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -18 גרם חלבון , 39 גרם שומן , ובסך הכל 604 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם פלפל גרוס גס, מלח, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שזיפים בגריל עם זיגוג בלסמי דבש , תמרים עטופים בייקון עם מנצ'גו, רוטב רומסקו , ופסטו + מנצ'גו + שקד מרקונן .
הוראות
שמים חומץ בסיר בינוני על אש גבוהה, מביאים לרתיחה ומצמצמים עד לקבלת תערובת סמיכה וסירופית. מערבבים פנימה את הדבש והפלפל השחור הגרוס גס ומעבירים לקערה. ניתן להכין יום אחד מראש ולשמור במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מברישים את שני צידי החציל בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את החציל על הגריל וצולים עד לקבלת גוון זהוב ומעט חרוך, כ-4 דקות. הופכים וממשיכים לצלות עד שהם רק מבושל, 4 עד 5 דקות יותר.
מעבירים 8 פרוסות מהחציל למשטח ישר ומעל כל פרוסה פרוסת גבינה ו-2 עלי בזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. חזור על הפעולה, הכנת 4 ערימות, כל אחת עם 3 פרוסות חציל ו-2 פרוסות גבינה. מחזירים בזהירות את הערימות לגריל וצולים 2 דקות, או עד שהגבינה נמסה מעט.
מוציאים את הערימות לצלחת ארוחת ערב גדולה ומטפטפים מעט מזיגוג הפלפל השחור בלסמי.
מקשטים במעט מהבזיליקום הקצוץ.