סלט חציל-עדשים
סלט חציל-עדשים הוא טבעוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, פלפל, נאן חם ויוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו חציל, עדשים וסלט בולגור, חציל עם עדשים, ו צ'ילי עדשים חצילים צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
לדקור את החצילים בכל רחבי, להגדיר אותו בתבנית אפייה קטנה וצלי במשך כ 40 דקות, מפנה פעם או פעמיים, עד רך מאוד.
בינתיים, בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את זרעי הכמון ופלפל אדום מרוסק ומערבבים על חום גבוה רק עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -30 שניות. מוסיפים את העדשים והמים. מתבלים קלות במלח ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהעדשים רכות אבל לא רגשני והנוזל נספג, כ 40 דקות.
מעבירים את העדשים לקערת הגשה.
לגרוף את הבשר מן החצילים וקוצצים אותו.
מסננים את החצילים במסננת בסדר כדי להסיר כל נוזל עודף.
מוסיפים את החציל לעדשים יחד עם מיץ לימון, נענע, פטרוזיליה ואת 1/4 כוס השמן הנותרת; מתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם נאן ויוגורט.