סלט טאקו רזה המתכון מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך פלפל טחון, מים, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: סלט טאקו רזה, סלט טאקו רזה, ו סקיני Tex Mex סלט טאקו.
הוראות
1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים במים, אבקת צ ' ילי, כמון ופלפל אדום הקרקע; להפחית את החום בינוני-נמוך. מבשלים כ 5 דקות או עד שרוב הנוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחלקים חסה בין 6 צלחות סלט; מעל כל אחד עם תערובת בשר ומרכיבים הנותרים למעט צ ' יפס. מסדרים צ ' יפס סביב סלט.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.