סלט טאקו III עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 809 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. אם יש לך אבוקדו, גבינת צ'דר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם, זה קל יותר מאשר מה שהופך את סלט טאקו (סלט טאקו), ו סלט טאקו.
הוראות
1
הכינו את הבשר הטחון לפי הוראות חבילת התיבול של טאקו והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2
בקערה גדולה, לשלב את תערובת הבשר, חסה, בצל אדום, בצל ירוק, שעועית פינטו, שעועית כליות, עגבניות, אבוקדו וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויה
כוס חזה הודו מבושל מגורר
שעועית פינטו
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שכני רחוב וויליאמס סלאם ווסטסייד פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 140 דולר לבקבוק.