סלט טונה צרוב עם ויניגרט לימון-Caper ו Quesadillas פטה
, שהוא מוצק. מתכונים דומים: טונה צרובה עם ויניגרט עגבניות לימון, לימון קפר טאקו סלט טונה, ו עגבניות בגריל מחבת וסלט פטה עם רוטב קלפי לימון.
הוראות
כדי להכין ויניגרט, לשלב הראשון 6 מרכיבים; מערבבים עם מקצף. תניח בצד.
כדי להכין את הקסדיות, לנקז את השעועית דרך מסננת מעל קערה, הזמנת 1 כף שעועית נוזלי, ולהשליך את הנוזל שנותר.
שלב 1/2 כוס שעועית, 1 כף שמור נוזל, אורגנו בקערה קטנה, מחית עם מזלג.
מורחים תערובת שעועית באופן שווה מעל 2 טורטיות.
מפזרים כל טורטיה עם 1/4 כוס גבינה; העליון עם טורטיות שנותרו, ולהניח בצד.
מפזרים דגים עם 1/2 פלפל כפית.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים; מבשלים 2 דקות בכל צד עד שהדגים הם בינוניים-נדירים או רצויים ברמה של דוניות.
הסר דגים מחבת; קוצצים דג גס.
מחבת חום מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני. לבשל קסדיות במשך 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר quesadillas מחבת; לחתוך כל אחד ל 8 פלחי.
מערבבים את הויניגרט, שעועית נותרת, ירקות, עגבניות וזיתים; לזרוק היטב. מסדרים 2 כוסות סלט על כל אחד 4 צלחות; לחלק את הדגים באופן שווה בין סלטים. למעלה כל מנה עם פלחי quesadilla 4.