קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

סלט ירוק מעורב עם פקאן, גבינת עיזים, ויניגרט חרדל דבש

סלט ירוק מעורב עם פקאן, גבינת עיזים, ויניגרט חרדל דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלט ירוק מעורב עם פקאנים, גבינת עיזים, ויניגרט חרדל דבש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. לך לחנות ותביא פקאן, חמאה, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-695 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: החלפת הפתעה-סלט ויניגרט חרדל דבש עם מאפי גבינת עיזים, גבינת עיזים סלט אגס וסלט סלק עם דבש חרדל ויניגרט, ו Mesclun עם פקאנים מזוגגים, גבינת עיזים וdijon-ויניגרט חרדל.

הוראות

1
טוסט פקאן: מחממים תנור ל 149°.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שימו את הפקאן בקערה, מפזרים את החמאה המומסת עליהם, וזרקו עד שכולם מצופים היטב בחמאה. ואז מפזרים את הפקאן עם סוכר בעדינות לזרוק שוב עד שהם מצופים קלות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
קו גיליון אפייה עם סילפט או נייר קלף ולהפיץ את אגוזי הפקאן המצופים על זה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים בתנור 149° במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהתנור ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי לגעת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את שמן הזית, חומץ בלסמי, חרדל דבש, שום טחון, פתיתי פלפל אדום בצנצנת, לכסות ולנער עד הרוטב מעורבב היטב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חרדל דבשחרדל דבש
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1
מניחים את סלט ירקות ותרד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את גבינת העזים, חמוציות מיובשות, פלפל אדום ופקאנים. לזרוק עם 1/4 כוס של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גבינת עיזיםגבינת עיזים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3
מגישים באופן מיידי. צמרמורת הנותרים ההלבשה.

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

סלט בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו