סלט כרובית מטוגן
סלט כרובית מטוגן נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, טחינה, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סלט פארו עם כרובית מטוגנת ופרושוטו, כרובית מטוגנת, ו כרובית אורז מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מטגנים עמוק את מקלות תפוחי האדמה עד פריכים וזהב חום, על 4 דקות.
הסר, ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת. מטגנים עמוק את הפרחים בשתי קבוצות עד חום זהוב; לנקז על מגבות נייר. אפשר לכרובית להתקרר עד שהיא רק חמה.
מערבבים יחד טחינה ושמן זית בקערה גדולה עד חלקה.
מערבבים יוגורט, מיץ לימון, חומץ, כמון, מלח ופלפל.
מוסיף כרובית, ארוגולה, וחסה; לזרוק מעיל עם הרוטב.
מניחים סלט על צלחות הגשה, ומפזרים את מקלות תפוחי האדמה.