סלט כרוב גרוסים הטוב ביותר עם פרמזן פקאן וחמוציות
סלט כרוב גרוסים הטוב ביותר עם פרמזן פקאן וחמוציות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך פלפל, שמרים תזונתיים, גרגר מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. נסו סלט כרוב גרוסים עם צנוברים, דומדמניות ופרמזן, כרוב ניצנים גרוסים עם פיסטוקים, חמוציות ופרמזן, ו סלט כרוב קורי וסלט סלק אדום עם רוטב בלסמי אוכמניות ופקאן פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הפקאן על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 8-10 דקות עד ריחני וזהוב קל.
הסר את הגבעולים מן כרוב ולהשליך (אתה יכול לחסוך שייק אם אתה גרעין קשה!). דק קוצצים את עלי כרוב (קטן יותר, טוב יותר!).לשטוף את הכרוב ולהסתובב יבש.
מניחים כרוב מיובש לתוך קערה גדולה.עבור ההלבשה: במעבד מזון מיני, לעבד את השום עד טחון. עכשיו להוסיף את הלימון, שמן, מלח ופלפל ולעבד עד בשילוב. התאם את הטעם, אם תרצה.
יוצקים את הרוטב על כרוב ומערבבים אותו לתוך כרוב עם הידיים או לזרוק עם כפות. שמור ערבוב על 1 דקה כדי להבטיח שהכל מצופה בצורה מושלמת.עבור פארם פקאן: לשטוף את מעבד מיני להתייבש טפיחה.
הוסף את הפקאן לתוך המעבד ולעבד עד הפקאן הם בגודל של אפונה או קצת יותר גדול. עכשיו להוסיף את השמרים התזונתיים, שמן, ומלח ולעבד שוב עד שזה פירור גס. הקפד לא over-תהליך - אנחנו עדיין רוצים מרקם פריך נחמד כאן, לא אבקה.
מפזרים את גבינת הפרמזן פקאן על כל הסלט. לזרוק על קומץ או שניים של חמוציות מיובשות. לעטוף ולמקם במקרר במשך 30-60 דקות כדי לרכך. ניסיתי לתת לסלט הזה לשבת לילה במקרר ואני מאוד העדפתי את הטעם של הסלט מוגש ביום של, אז אני לא ממליץ לעשות סלט זה יום לפני ולתת לו לשבת במקרר לילה.