סלט כרוב מתוק וחריף עם אגוזי מלך מסוכרים
סלט כרוב מתוק וחריף עם אגוזי מלך מסוכרים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 663 קלוריות. אם יש לכם גבינת גורגונזולה, מיץ לימון, פלפל סדוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: סלט מנגו כרוב נאפה ארוגולה סלמון אסייתי עם אגוזי מלך מסוכרים, סלט בטטה קלוי עם אגוזי מלך מסוכרים, ו סלט קינואה בטטה עם דובדבנים, גבינת עיזים + אגוזי מלך מסוכרים.
הוראות
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את המים, הסוכר והאגוזי מלך. מרתיחים במשך 1 דקה, ולאחר מכן לנקז את הנוזל מן האגוזים. שמרו 2 כפות מסירופ האגוזים.
מעבירים את אגוזי המלך לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומרססים בתרסיס בישול. מתבלים את אגוזי המלך במלח, קאיין ופפריקה מעושנת.
אופים במשך 15 דקות עד קלוי ויבש.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
בקערת הגשה גדולה מוסיפים את הכרוב, הרומיין, נבטי השעועית, התפוזים, הדובדבנים והגבינה. מעליו את אגוזי המלך וזורקים עם הכמות הרצויה של ויניגרט לימון-טימין.
בקערה בינונית מוסיפים את מיץ הלימון, סירופ פשוט, חרדל וטימין.
מקציפים פנימה את שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.