סלט כרוב נורבגי
המתכון סלט כרוב נורבגי מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל סקנדינבי. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 98 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את התוספת הזו. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש כרוב, פלפל, סוכר ומלח. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 46%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: סלט כרוב נורבגי, מתכוני סלט כרוב (סלט כרוב צמחוני החורף הטוב ביותר), ו פנקייק נורבגי.
הוראות
לגרוס כרוב ולזרוק עם מלח. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות. בסיר מחממים סוכר, חומץ, חרדל וזרעי סלרי. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, כ -10 דקות. מגניב לגמרי.
מוסיפים לכרוב יחד עם שאר הירקות; לזרוק. מכסים ומקררים לפחות 1 שבוע לפני ההגשה. שומר במשך 4-6 שבועות במקרר.