סלט מנגו ופפאיה
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט מנגו, אננס ופפאיה, סלמון en Papillote עם פפאיה, מנגו, סלט אבוקדו, ו שרימפס בגריל עם פפאיאן ירוק וסלט מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מראש: ההלבשה ג ' ינג ' ר יכול להיות בקירור עד 2 ימים. הפרי יכול להיות בקירור במיכל אטום עד 1 יום.
מערבבים את הג ' ינג ' ר, סירופ זנגביל, סוכר, וכוס מים בסיר. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מבשלים במשך 56 דקות עד מופחת מעט.
הסר מהחום, מערבבים את גרידת הסיד ומיץ וזרעי הרימון.
מקלפים את המנגו. השתמש בסכין חדה לחתוך את הבשר מן האבנים. פורסים את המנגו ומסדרים את הפרוסות על צלחת. חצי, זרע, לקלף את הפפאיה.
חתוך לפלחי ומסדר את המנגו. חצי וזרע את האבטיח.
חותכים את בשר מלון לחתיכות בגודל ביס.
כפית את הרוטב ג ' ינג ' ר על הפרי.