קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות64
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט סטייק בגריל עם ויניגרט פובלנו

סלט סטייק בגריל עם ויניגרט פובלנו
סלט סטייק בגריל עם ויניגרט פובלנו נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 1128 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 87 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם דבש, עלי תרד, פפר פובלנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 80%. נסו סלט פובלנו תירס בגריל עם ויניגרט צ'יפוטלה, ארוחת ערב הערב: פובלנו קלוי-סלט תפוחי אדמה עם סטייק בגריל, ו סלט סטייק בגריל עם ויניגרט דיז'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סטייקים בתבנית אפייה רדודה ומכסים ברוטב סטייק, מניחים למרינדה במשך 2 שעות, הופכים פעם אחת. מחממים גריל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מוציאים סטייקים מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים 3 עד 4 דקות מכל צד לבינוני-נדיר .
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
הסר ותן לנוח.
4
מברישים פרוסות בצל ועגבניות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים משני הצדדים עד שהם רק מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מניחים תרד בקערה גדולה וזורקים עם חומץ בלסמי, שמן זית ומלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את התרד בין 4 מנות סלט גדולות או פלטות. פורסים כל סטייק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומאווררים על גבי התרד.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקשטים בעגבניות ובצל בגריל ומזלפים ויניגרט פובלנו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מערבבים יחד בקערה קטנה עד לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מערבבים פובלנוס, בצל ומיץ ליים בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. בזמן שהבלנדר פועל, מוסיפים את השמן לאט עד שהוא מתחלב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים את התרד ומערבבים עד לקבלת תערובת.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
10
מוסיפים את הדבש ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2בצל צהוב בינוני, קצוץבייבי תרד, שטףבייבי תרד, שטף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים טרימיץ ליים טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית4עגבניות שזיפים, פרוסות לשנייםעגבניות שזיפים, פרוסות לשניים2פובלאנו פפר, קלוי, קלוף וזרעפובלאנו פפר, קלוי, קלוף וזרע591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צלעות עין סטייקים כל)צלעות עין סטייקים כל)4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4שרימפס וורידיםמלח ופלפל לבן טחון טרימלח ופלפל לבן טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי תרדעלי תרד1בצל וידליה, קלוף ופרוס לפרוסות בעובי 1/2 אינץבצל וידליה, קלוף ופרוס לפרוסות בעובי 1/2 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. ג ' נר5 מרלו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
5 מרלו
5 מרלו
# 40 חובב יין למעלה 100 בסט ביי של 2019